Каталог товарів
Меню

Гілка Коппа ді Парма ціна за 1 кг


750 грн.
В наявності
Доставка. Самовивіз з поштових відділень Нова Пошта та Укр Пошта або доставка кур'єром на адресу

Оплата. Оплата під час отримання товару, Google Pay, Безготівковий для юридичних та фізичних осіб, Apple Pay, Передплата на картку продавця, Оплата карткою Visa/MasterCard

Гарантія. 12 місяців
Обмін/повернення товару впродовж 14 днів
Опис
Коппа ді Парма — сорт виробленої з добірної свинячої шийки відповідно до італійських традицій у провінції Парма. Сирое м“ясо для Коппа ді Парма натирається червоним вином, часником, лавровим листом, перцем і спеціями. Потім м“ясо соляти, кладуть у натуральну оболонку та відправляють на 2-3 місяці дозрівати в спеціальне приміщення.  Блідо-рожева або червонувата на блискучому зрізі, коппа має м“яку вологу структуру та залишає на язичку солодкувато-солене відчуття й довгий приємний посмак.
Відгуки покупців
Написати відгук
Ваша оцінка